I ett helsidesreportage i Smålandsposten intervjuas Henrik Ladström från Knowit var en av föreläsarna under den digitala veckan.

I sitt föredrag på onsdagen den 27 april på Filmstaden pratade Henrik Ladström bland annat om hur den digitala utvecklingen påverkar våra arbetsplatser på gott och ont. Föredraget webbsändes och kommer att kunna ses inom kort på IEC:s Youtube-kanal.

Läs mer på Smålandsposten online:

http://www.smp.se/vaxjo/digital-vecka-ska-satta-fart-pa-utvecklingen/

Även IEC kom till tals

Även Lars Hornborg, projektledare på IEC, fick vara med på ett hörn och berätta om Digitala veckan.

Digitala veckan är den nya mötesplatsen inom digital utveckling. Genom föreläsningar, tävlingar och konferenser vill de sätta Växjö på kartan som en IT-stad.” skriver Smålandsposten här:
http://www.smp.se/vaxjo/premiar-for-digitala-veckan/

 

”Du kan bli utkonkurrerad av ett källarföretag på ett halvår”

I Smålandspostens inblick-reportage intervjuas Visma Spcs vd Daniel de Sousa som bland annat berättar att de stora IT-företagen står inför stora utmaningar med personalrekryteringar och nya kundbeteenden och att omvandlingen från ett analogt till ett digitalt samhälle är omvälvande och ibland sker brutalt. Även denna artikel finns publicerad på Smålandsposten, men är bara öppen för inloggade läsare på:
http://www.smp.se/inblick/du-kan-bli-utkonkurrerad-av-ett-kallarforetag-pa-ett-halvar/

 

Upplev Digitala veckan igen

Vill du veta mer om Digitala veckan hittar du allt som skett på digitalaveckan.se. Mycket av utbudet webbsändes när det skedde och du kommer inom kort att kunna titta på de flesta av föredragen och eventen i efterhand på IEC:s Youtube-kanal:
http://youtube.iec2020.se/

SMP_2016-04-28_sid_8

SMP_2016-04-28_sid_46

SMP_2016-04-28_sid_47